DUURZAAMHEID

GROENE INNOVATIE  

Duurzaamheid staat voor ons centraal en we streven ernaar onze voetafdruk op de planeet te verkleinen. Ons doel is om groene innovaties te creëren die het gemakkelijk maken om onze spullen schoon te houden en vers te houden, zodat we niet steeds nieuwe hoeven te kopen. Behalve als we dat echt willen.

Dit is wat ons drijft en wij nodigen consumenten, merken en organisaties uit om zich bij ons aan te sluiten. Houd het fris, zorg ervoor dat het lang meegaat.

PLASTIC VERVANGEN

EEN GROEN MENS ZIJN

Duurzame keuzes hoeven niet moeilijk te zijn. De producten van SmellWell zijn klimaatneutraal en geproduceerd met zo min mogelijk impact op het milieu. De gebruikte materialen en ingrediënten zijn duurzaam en voor zover mogelijk gerecycled, upcycled of composteerbaar.

GEMEENSCHAPPEN

GEMEENSCHAPPEN ONDERSTEUNEN

We zijn er trots op dat we onszelf voortdurend kunnen verbeteren en nog duurzamer kunnen worden. Onze producten zijn 100% klimaatneutraal en vervaardigd met duurzame en gerecyclede materialen. In de toekomst zoeken we naar manieren om op grotere schaal een verschil te maken.