THE CORE

WIE WE ZIJN  

SmellWell werd in 2012 in Zweden opgericht als resultaat van een paar stinkende voetbalschoenen. Nadat we de beschikbare opties op de markt hadden uitgeprobeerd die het probleem alleen maar verdoezelden, werkten we samen met wetenschappers en ontwikkelden we onze eigen planeetvriendelijke formule die naar de bron van het probleem gaat en echt werkt. Onze producten worden vandaag de dag verkocht door toonaangevende retailers wereldwijd in meer dan 6000 winkels.

DE FAMILIE

WE ZIJN EEN GEMEENSCHAP

Het merk SmellWell is opgebouwd door een sterke gemeenschap van co-creators en ambassadeurs die een passie delen voor een actieve levensstijl en duurzaam leven.

We werken samen met merken van wereldklasse, professionele atleten en gelukkige amateurs. Onze ambassadeurs zijn ultralopers, triatleten, CrossFit-atleten, UFC-vechters, extreme skiërs, professionele voetbal- en hockeyspelers, maar ook avonturiers en zielzoekers van over de hele wereld. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingen, uitdagingen en manieren om een ​​verschil te maken.

DE MISSIE

GEEN PLANEET B

We willen elke actieve persoon ter wereld aanmoedigen om zorg te dragen voor zijn favoriete uitrusting, zodat deze fris blijft en langer meegaat. We hoeven dus niet steeds nieuw te kopen. Het grootste verschil voor het milieu is dat we goed voor onze spullen zorgen, zodat ze langer meegaan, en dat is wat ons drijft. We nodigen consumenten, merken en organisaties uit om zich bij ons aan te sluiten en een positieve impact op onze planeet te creëren.

We zijn er trots op dat we onszelf voortdurend kunnen verbeteren en nog duurzamer kunnen worden. Onze producten zijn 100% klimaatneutraal en vervaardigd met duurzame en gerecyclede materialen.

DE MOGELIJKHEDEN

WE HOUDEN VAN SAMENWERKINGEN

We werken samen met enkele van de grootste merken ter wereld die onze passie voor een actieve levensstijl en duurzaam leven delen. Tot nu toe hebben we samengewerkt met merken als FILA, The North Face, Brooks, Wilson en nog veel meer.

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om een ​​groter verschil te maken, dus neem gerust contact met ons op.